نقد و بررسی
Espresso Manual Coffee Machine اسمگ دستگاه اسپرسوساز دستی مدل 50EGF03 – دستگاه قهوه اسپرسو دستی با آسیاب یکپارچه
- با آسیاب یکپارچه از تجربه بار ایتالیایی در خانه لذت ببرید بازوی نگهدارنده فیلتر را مانند یک باریستای واقعی کار کنید و هر روز از لحظاتی با سبک ناب ایتالیایی لذت ببرید. دستگاه قهوه ساز EGF03 شما را قادر می سازد تا هر مرحله از دم کردن قهوه خود را به روشی حرفه ای و خبره شخصی سازی کنید: ترکیبی را که ترجیح می دهید انتخاب کنید، دانه های قهوه را در آسیاب یکپارچه قرار دهید، قبل از تزریق را انتخاب کنید که به بهترین وجه با ذائقه شما مطابقت دارد ( کوتاه، استاندارد، طولانی یا پیشرونده) و دمای استخراج قهوه. سپس به دم کردن ادامه دهید: گیج فشار نشان می دهد که آیا عملیات آسیاب و پرس قهوه را برای رسیدن به استخراج کامل قهوه اسپرسو انجام داده اید یا خیر. همچنین می توانید نوشیدنی های مبتنی بر شیر را با استفاده از چوب بخار حرفه ای تهیه کنید.
نوشیدنی اسپرسو تکی اسپرسو دوبل آسیاب تکی دوبار آسیاب کنید شدت بخار 1 شدت بخار 2 کارکرد محصولات رنگ را انتخاب کنید و EGF03 خود را بخرید امکانات جزئیاتی که تفاوت را ایجاد می کند روی نمادها کلیک کنید تا در مورد ویژگی هایی که نشان می دهند مطلع شوید. عملکرد سنگ زنی یک آسیاب قهوه جامد که طعم دانه های قهوه تازه را نشان می دهد سیستم گرمایش دوگانه اسپرسو پمپ فشار 20 بار پورتافیلتر با قطر 58 میلی متر قابل تنظیم مانومتر عملکرد شیر تجهیزات جانبی نکات برای خبره های واقعی مشاوره تخصصی در مورد بهترین روش استفاده از محصولات ما. گیج فشار گیج فشار این نشان می دهد که آیا عملیات آسیاب و پرس قهوه را درست انجام داده اید یا خیر. اگر نشان می دهد که مقدار آن کمتر از استخراج است ، باید قهوه را به اندازه دانه ریزتر آسیاب کنید یا مقدار قهوه را افزایش دهید. اگر نشان دهنده استخراج بیش از حد است، لازم است قهوه را به اندازه دانه درشت تر آسیاب کنید یا مقدار قهوه را کاهش دهید. relatedRecipe.image.imageAlt دستور العمل کلاسیک سفید تخت Flat White یک دستور پخت است که منشا آن استرالیا است و با قهوه و شیر تهیه می شود و با یک میکرو فوم بسیار خوب مشخص می شود که آن را از کاپوچینوی سنتی متمایز می کند. دستور العمل را ببینید کافه یک دنیا قهوه در خانه، در اداره، در کافه ها، در فضاهای کاری، در رستوران ها… مکان ها و زمان های بیشماری از روز که قهوه می نوشیم، در سراسر کره زمین وجود دارد. تخمین زده می شود که سالانه بیش از 100 میلیون کیسه دانه قهوه در سراسر جهان مصرف می شود که عمدتاً از برزیل، ویتنام، کلمبیا، اندونزی، مکزیک، هند و اتیوپی صادر می شود. روشهای مختلف استخراج قهوه و آیینهای چشایی در سرتاسر جهان توسعه یافتهاند. با سفر به سراسر ایالات متحده، مشخص میشود که قهوه فیلتر پرمصرفترین دمآوری است: این یک عصارهگیری نفوذی است که به عنوان «ریختن روی» نیز شناخته میشود. آب از لایه ای از قهوه عبور می کند و طعم آن را استخراج می کند و بقایای قهوه آسیاب شده از طریق کاغذ، پارچه یا توری فلزی فیلتر می شود. اگر گاهی اوقات یک فنجان کافه آمریکانو را می چشید و آن را خیلی تلخ می دانید، دلیل آن احتمالاً به دلیل استخراج بیش از حد است: باید با آسیاب درشت تری قهوه دم کنید. امروزه دستگاه قهوه ساز برقی فیلتری بیشترین استفاده را برای این نوع عصاره گیری قهوه دارد. دستگاه قهوه فیلتر DCF02 شما را قادر می سازد تا با انتخاب شدت عطر قهوه فیلتر را در راحتی در خانه خود دم کنید: از ملایم ترین تا شدیدترین طعم. DCF02 را کشف کنید در تورهای خاورمیانه، یونان و کشورهای بالکان می توان قهوه دم شده را به روش ترکی میل کرد . از این دیگ دسته بلند مسی و برنجی استفاده می شود. قهوه به سبک ترکی اغلب با ادویه هایی مانند هل و دارچین طعم دار می شود و قبل از نوشیدن باید منتظر ماند تا پودر آن در کف فنجان بنشیند. به این ترتیب، لحظه نوشیدن قهوه نیز به عنوان یک آیین شادمانی قدردانی می شود . در حرکت به سمت شمال اروپا، روش Melior (کوزه مجهز به فیلتر پیستونی) یا فرنچ پرس وجود دارد . این یک دیگ قهوه تزریقی است که در آن آب و قهوه با هم دم میشوند و به اطمینان از استخراج یکنواخت کمک میکنند. قهوه ای که با استفاده از فرنچ پرس دم می شود بدن پرتر و قوام بیشتری دارد. به نظر ما نسبتاً ابری است و مقداری رسوب دارد زیرا فیلتر فلزی فقط قطعات بزرگتر قهوه آسیاب شده را از بین میبرد. بیایید به ایتالیا برگردیم : در خانه های ایتالیایی، سنت استفاده از موکا وجود دارد ، قهوه جوش کوچکی که در سال 1933 اختراع شد، متشکل از دیگ بخار، قیف و رویه پیچ. هنگامی که آب در دیگ شروع به جوشیدن می کند، فشار باعث می شود که از طریق لوله منتهی به قهوه بالا برود. دم کرده ای که از این طریق به دست می آید فوق العاده قوی با طعم تلخ است. برای ملایمتر شدن این طعم، بهتر است از تفالههای قهوه برشته شده استفاده کنید و موکا را روی حرارت متوسط رو به پایین قرار دهید. سرانجام، وارد یک بار ایتالیایی میشویم: ما در قلمرو قهوه اسپرسو هستیم ، محبوبترین نوع قهوهای که در بیرون از خانه نوشیده میشود . اصطلاح “اسپرسو” مترادف “تازه دم” است: قهوه تحت فشار استخراج می شود و پس از سفارش توسط مشتری با دستگاه حرفه ای دم می شود. این روش میتواند غلظت واقعی طعم را از دانههای قهوه استخراج کند: کرم، عطر، بدن و طعم آن را از سایر نوشیدنیهای قهوه متمایز میکند. به لطف نوآوری های تکنولوژیکی، قهوه اسپرسو نیز در خانه ها در سراسر جهان محبوب شده است. انواع اصلی قهوه سازهای اسپرسو که برای مصارف خانگی طراحی شده اند، دستگاه های دستی، اتوماتیک، غلاف و کپسولی هستند. EGF03 دستگاه قهوه اسپرسو دستی مجهز به آسیاب قهوه داخلی است که به شما امکان می دهد قهوه اسپرسو و نوشیدنی های مبتنی بر شیر را تهیه کنید. تا تجربه بار ایتالیایی را به راحتی در خانه خود بیاورید. EGF03 را کشف کنید مقاله را بخوان relatedNews.image.imageAlt
- مشخصات فنی
ترکیب فنجان گرم کن آره مواد آلومینیوم دایکاست / پلاستیک / فولاد ضد زنگ مقاله 450709022940000 مشخصات فنی تعداد فنجان در هر دم 2 فنجان عرض 33.4 سانتی متر وزن 12.4 کیلوگرم ارتفاع 44.3 سانتی متر شامل کتابچه راهنمای فهرست ظرفیت مخزن آب 2.4 لیتر / 250 گرم آسیاب لوبیا تخصص قهوه اسپرسو طول 34 سانتی متر طول سیم 1 متر دارایی های 1650 وات
0دیدگاه